Mauritius

Mauritius is een droomvakantiebestemming in de Indische Oceaan waar je in luxe kunt genieten van prachtige stranden, wilde naturen, romantische stranden en meerervoudige culturen. Op een oppervlakte van ongeveer 1.865 vierkante kilometer bevinden zich bijna 1,4 miljoen inwoners die deel uitmaken van de ‘mixed pot’ om de unieke samenstelling van Mauritius te vormen. Het eiland ondersteunt een breed scala aan bezienswaardigheden en attracties die zowel een toerist als inwoner kunnen vermaken. Het is daarom niet verwonderlijk waarom een stijgend aantal toeristen op Mauritius komt, zowel voor een korte ontsnappingsreis als voor een lange vakantie.

Waarom een vakantie Mauritius interessant is

Mauritius heeft een rijke cultuur die teruggrijpt naar de Françse, Nederlandse, Indiase en Afrikaanse invloeden. Deze vermenging van culturen wordt weerspiegeld in hun architechtuur, couture, keuken en meer. Hierdoor staat het land vol met veelzijdige bezienswaardigheden, zoals de beroemde ‘7-uur-strand’ langs de Flic-en-Flac-kust, de slaperige en prachtige eilanden van de Seychellen, het oude fort van Maurice in Port-Louis, de Grand-Baie en vele meer. Mauritius biedt ook tal van avontuurlijke activiteiten zoals wandelen in het vulkanische nationaal park en everzwijnjagen met gidsen verder op het eiland. Voor shoppers biedt het eiland ook al de nodige interessente winkeltjes, waaronder het Chinese winkelcentrum in Curepipe en de populaire outlet-malls in Flac.

Wat er op het eiland te beleven valt

Mauritius staat bekend om zijn prachtige stranden en heeft een groot aantal stranden, waaronder Belle-Mare, Grand Bay, Trou Aux Biches, Ile Aux Cerfs en Flic En Flac. Om de strand ervaring compleet te maken kunnen bezoekers eindeloos surfen, duiken, waterskiën en windsurfen. Daarnaast zijn er ook etnische dorpen waar bezoekers een kijkje kunnen nemen in de cultuur en leven van de lokale bevolking. Vaak staan er ook interessante tentoonstellingen op het eiland, waar bezoekers oude kunstschatten en schatten kunnen bewonderen. Daarnaast is er ook een breed scala aan restaurants, hotels en bars waar bezoekers authentieke lokale specialiteiten, cocktails of koffie kunnen proeven.

Mauritius is een plaats waar bezoekers kunnen genieten van de beste ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie, luxe resorts langs de kust, de beste stranden ter wereld, prachtige stranden en het gastvrije volk. neem een ontspannen strandwandeling, zwem in ondiep turquoise water en ontspan met een cocktail met uitzicht op de zonsondergang. Een bezoek aan Mauritius biedt de perfecte mix van avontuur, entertainment, sightseeing en pure relaxatie.

Plaats een reactie